EHBO Cursus Den Haag

Weet jij wat je moet doen bij een hersenschudding of een hartaanval? Kan jij je kind, partner, vader, moeder of een collega helpen als het moet? Zorg dat je weet hoe je moet handelen bij een ongeval door het volgen van  een EHBO cursus. Den Haag heeft met Hart voor BHV de plek waar je terecht kunt voor een EHBO cursus. 

Wat houdt de EHBO cursus Den Haag in?

Tijdens de EHBO cursus bij Hart voor BHV worden de volgende onderwerpen behandeld:

De EHBO cursus van Hart voor BHV is voor geschikt voor iedereen en zal worden gegeven door officieel gecertificeerde instructeurs, die garant staan voor het geven van een goede, inhoudelijke cursus.

Door het volgen van de EHBO cursus Den Haag kan je snel, adequaat en rustig handelen en zorg je ervoor dat kleine ongelukjes niet uit de hand hoeven te lopen.

Wordt een EHBO cursus vergoedt door mijn zorgverzekeraar?

Veel zorgverzekeraars vinden het voorkomen beter dan genezen en zijn daarom vaak bereid om een EHBO-cursus te vergoeden. Bij een aanvullende verzekering is een EHBO-cursus  vaak vergoed, hoe hoog deze vergoeding is hangt af van de zorgverzekeraar en het gekozen pakket. Een basisverzekering vergoedt helaas geen EHBO-cursus.

Officieel erkend

Hart voor BHV is officieel erkend door Het Oranje Kruis, de Nederlandse Reanimatie Raad, het NIBHV en Het Nederlandse Rode Kruis. Hierdoor ben je er van verzekerd dat je een officieel EHBO diploma kan behalen bij Hart voor BHV.

Het EHBO certificaat dat de cursist na het succesvol afronden van de cursus ontvangt is 1 jaar geldig.

Neem contact op met Hart voor BHV en start zo snel mogelijk met de EHBO cursus Den Haag!

5-HVHBV-Referenties-3 03

Hart voor BHV | Ontwikkeld door BURO210  

Oostmeerlaan 247
2652DN Berkel en Rodenrijs

T   0614728187
E   info@hartvoorbhv.nl

K.v.K. :  61887897
BTW : NL133952903B02