EHBO voor Kinderen

Waarom EHBO voor kinderen? EHBO voor kinderen is van groot belang, aangezien er jaarlijks 140.000 kinderen bij de Spoedeisende Hulp aankomen. Er zijn nog te weinig ouders die voldoende weten over het verlenen van Eerste Hulp aan kinderen. Door een cursus EHBO voor Kinderen bij Hart voor BHV te volgen kunnen ouders hun kinderen bij huis-, tuin- en keukenongelukjes helpen en kunnen de ouders hun hoofd koel houden als er professionele hulp geregeld moet worden.

De cursus EHBO voor Kinderen van Hart voor BHV

De cursus EHBO voor Kinderen is geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar en ouder die wil weten hoe je Eerste Hulp verleent aan kinderen. Ook is de cursus goedgekeurd voor gastouders en medewerkers van de kinderopvang en (basis)scholen.

Bij de cursus EHBO voor Kinderen van Hart voor BHV oefen je alle EHBO vaardigheden die nodig zijn bij het verlenen van Eerste Hulp bij kinderen. In de cursus komen verschillende onderdelen aan bod, zo ook reanimatie en het bedienen van een AED bij kinderen. Als je de cursus met goed resultaat bij doorloopt, ontvang je een certificaat van Hart voor BHV die 1 jaar geldig is.

Inhoud cursus EHBO voor kinderen van Hart voor BHV

Enkele onderdelen die aan bod komen bij de cursus EHBO voor Kinderen zijn:

Na het succesvol afronden van de cursus EHBO voor Kinderen kun je een kind in veiligheid brengen, de toestand van het kind beoordelen, reanimeren, een AED gebruiken en eerste hulp verlenen bij bewusteloosheid, bloeding, brandwond, circulatiestilstand, CO-vergiftiging, ernstige allergie, hoofdletsel, huidwond, koorts en koortsstuipen, kortademigheid, letsel aan botten, spieren en gewrichten, nek- en wervelletsel, neusbloeding, tand door de lip, verdrinking, vergiftiging, verloren/afgebroken tand, verslikking, verstikking, vinger tussen de deur, vreemd voorwerp in neus en oor en vuiltje in het oog.

Zorg er voor dat een klein ongelukje niet uit de hand hoeft te lopen en volg de cursus EHBO voor Kinderen van Hart voor BHV!

5-HVHBV-Referenties-3 03

Hart voor BHV | Ontwikkeld door BURO210  

Oostmeerlaan 247
2652DN Berkel en Rodenrijs

T   0614728187
E   info@hartvoorbhv.nl

K.v.K. :  61887897
BTW : NL133952903B02